Kysy lisää!

050 373 0339

Olga ja Axeli laajentaa asiakastilojaan !

29.8.2018
Nina

O & A laajentaa asiakastilojaan tulevan syksyn ja talven aikana, pahoittelemme töistä aiheutvaa pientä häiriötä, mutta koitamme toimia joutuisasti rakentamisen suhteen.

Uuteen asiakastilaan saamme runsaasti lisää sovitustilaa sekä odotustilaa mukana oleville makutuomareille, toivomme tämän parantavan asiakkaidemme viihtyvyyttä ja palvelumme laatua entisestää.

On taas vanhojentanssipukujen sovituksien aika.

Kiireisen hää kesän jälkeen on jälleen aika keskittyä myös tuleviin vanhojentansseihin. Meiltä Frakit, saketit ja suositut erikoisemmat ja tyylikkäämmät juhlapuvut, kuten Archetipomme, vanhojen tansseihin. Taas kannattaa olle ajoissa aikojen varauksien kanssa, meillä on jo runsaasti varauksia mutta toki tavaraa riittää vielä pitkään, mutta joka vuosi nämä loppuvat kesken, ole siis ajoissa liikkeellä.

-Nina-

Palveleva pukuvuokraamo Kangasalla

Pukuvuokraamo Olga ja Axeli on juhlapukuvuokraamo, joka pukee Sinut ja lapsesi yksilöllisesti sekä asiantuntevasti. Laajasta valikoimastamme löytyvät tyylikkäät asut miehille ja pojille.

Meiltä voit vuokrata mm. tummat puvut, frakit, saketit, smokit ja bonjour-puvut. Myös pojille on laaja valikoima juhlapukuja. Valikoimissamme on pukuja lasten koosta 90cm aina kokoon C74, juhla kenkiä löytyy numeroiden 21-48 väliltä.

Pukuvuokraamomme sijaitsee Kangasalla, Tampereen kupeessa.

Olemme avoinna kuten asiakkaat tarvitsevat,  MA-PE 08-20, LA 08-16, SU ajanvarauksen mukaan. MUTTA ilmoitathan aina tulostasi, varmistetaan ettei sovitus ole juuri menossa. Puhelimeen pyrimme vastaamaan vähintään tuon 08-20 ja sovitusaikoja voidaan sopia myöhemmikin. Jos emme vastaa puheluun, ei huolta, soitamme varmasti takaisin.

Tutustu juhlapukuihimme:

 Ota yhteyttä ja varaa sovitusaikasi!

Juhlat tulossa ja puku puuttuu? Kysy lisää!

Kerro meistä kavereillesi